Bewustzijn

Bloemen en bewustzijnsontwikkeling zijn mijn twee passies, die samenvloeien in Bloemen van Sas. Bewustzijn betekent voor mij bewust leven en werken vanuit een ruimer kader dan de wereld zoals we die zien. Er is zoveel meer dan we concreet waarnemen.

In essentie is alles energie; een bepaalde trilling of frequentie, die in Hertz gemeten kan worden. Mensen, dieren, planten en bloemen hebben ook een frequentie. Deze kun je niet zien, alleen maar voelen. Hoe meer je verbonden bent met je hart, hoe hoger je frequentie is. Ik draag graag bij aan het verhogen van jouw hartenergie en frequentie. Zodat je bewustzijn ruimer wordt en je meer ziet en voelt van de wereld van energie en hiermee kunt gaan werken. We zijn allemaal creators van onze eigen realiteit. Wat je aandacht geeft groeit, zowel positief als negatief. 


Mijn inspiratie


Als hoogsensitief persoon zie en voel ik meer dan gemiddeld. Uit ervaring weet ik inmiddels welke invloed de universele energie op ons heeft, maar ook dat we hiermee samen kunnen werken en co-creëren. Als ik bloemstukken maak, werk ik samen met de universele energie en de energie van de persoon voor wie het bloemwerk bedoeld is. Dan ontstaan de mooiste, bezielde bloemcreaties op maat, helemaal afgestemd op de betreffende persoon. Dat zie en voel je. Meer over mij

Workshops

Met bloemen kun je zoveel meer dan een boeket maken of in een vaas zetten. Ze vertellen een verhaal en openen je hart. Hou je van bloemen, creativiteit en intuïtief creëren? Bij Bloemen van Sas kun je kiezen uit een aantal bloemen- en bewustzijnsworkshops, waarin je zelf op gevoel met bloemen gaan werken. Een beleving voor iedereen die graag met bloemen werkt en de verbinding met zichzelf en/of een dierbare wil versterken.

Inspirerend bloematelier ‘ontdek- en belevingsplek’


In mijn atelier in Heukelom, aan de rand van Oisterwijk, maak ik de bloemcreaties. Een inspirerende plek met veel ramen, zicht op de landerijen en een fijne sfeer. Bloemen van Sas is geen bloemenwinkel, maar een ontdek- en belevingsplek.

Ik maak de wereld graag mooier en wil mensen helpen om het lichtje in zichzelf te vinden. Alles wat je zoekt, is allang in jezelf aanwezig. Alleen soms kun je de sparkle even kwijt raken, omdat je te veel in je hoofd zit en de verbinding met je lichaam verliest.

In mijn fijne atelier organiseer ik daarom regelmatig verschillende (bloemen)workshops en (bewustzijns)evenementen. Hier kun je lekker tot rust komen en ontspannen. Genieten van de bloemen om je heen en er zelf mee werken. Je eigen bloemwerk maken en/of samen met je dochter, zoon, moeder of vriendin. Of kom proeven aan activiteiten op het gebied van bewustzijn en energiewerk, zoals yoga, healing, klankconcerten, cursus numerologie, etc.