Afscheidsbloemen

Bloemen geven troost en warmte. Ze vertellen een verhaal. Over liefde, vriendschap en waardering. Ook als je niet de juiste woorden kunt vinden. Een mooi bloemstuk is een van de laatste dingen die je voor een dierbare kunt betekenen. Dit eerbetoon maak ik met liefde en toewijding.

Ik werk vanuit gevoel en stem me af op de energie van de bloemen en overledene, zodat er een bloemstuk op maat ontstaat. Van een groot bloemwerk tot een krans, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Afscheid nemen van een dierbare is al pijnlijk genoeg. Dan wil je je kunnen concentreren op alle herinneringen en zo min mogelijk bezig zijn met regelwerk. Alle regeltaken rondom de afscheidsbloemen neem ik graag uit handen. Ik zorg voor een efficiƫnte planning en afstemming met alle betrokkenen.

Bloemverhaal

Wil je het afscheid persoonlijker maken? Dan kun je kiezen voor een bloemverhaal; een levensverhaal met bloemen. Hierin vertel ik hoe iemand was als persoon, wat hem/haar karakteriseerde. Iemands unieke eigenschappen maak ik dan zichtbaar met behulp van de kleur en vorm van de bloemen.