Mijn verhaal

Over mij

Hoi, ik ben Saskia, enthousiaste bloemvertaler vanuit hart en ziel. Alle bloemstukken die ik maak, zijn een vertaling van iemands energie. Tijdens het maken van een bloemwerk, stem ik me af op de energie van de ontvanger. Dan krijg ik al meteen een beeld door van de bloemen, kleuren en vormen die ik mag gebruiken. Elke bloemcreatie is anders en afgestemd op de persoon. Bloemen van Sas zijn daarom meer dan alleen een boeket dat matcht qua kleur. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van drie dochters.

Liefde voor bloemen, de natuur en het leven

Ik geniet van het leven en moeder aarde. Van alles wat hier groeit en bloeit en diepgaande verbindingen met mooie mensen. Ik ben puur, open, sociaal en vernieuwend. Mijn passie is werken vanuit mijn gevoel, bewustzijnsontwikkeling, nieuwe dingen ontdekken, bloemen, wandelen, natuur, tekenen, kleine details zien en deze waarderen. Het zijn juist de kleine dingen die het doen en betekenis geven aan het alledaagse. Bijvoorbeeld een zonnestraal op mijn gezicht. Regenbooglichtjes in de ruimte door een kristal. Vormen en gedaantes in de natuur (bomen, takken en bloemen) en de vergankelijkheid van de seizoenen. Elke fase heeft iets prachtigs.

Gezelligheid vind ik ook belangrijk. Ik hou van feestjes en lekker dansen. Maar ik vind het ook fijn om alleen in stilte te zijn; even afschakelen en weer tot mezelf komen. Waarvoor ik nog meer sta: eerlijkheid, zuiverheid, vertrouwen, vernieuwing en waardering.

Het is een voorrecht om met bloemen te werken, hiermee een verhaal te vertellen en de mooiste, afgestemde bloemcreaties te maken. Wil je iemand feliciteren, een blijk van waardering geven, een laatste groet of troost bieden? Laat ze het VOELEN met bloemen.